(ВИДЕО) Еве ја најдобрата дебата за оваа година: Никола Димитров го масакрира Марјан Ѓорчев

0
574

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=6ZJb7LPC5T4[/youtube]