(Видео) Еве ја десеттата бомба на Заев со која се виде вистинското лице на Груевски и зошто е целиот овој режим и малтретирање и диктатура!

0
514

1

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=H9qp-pbfdFo[/youtube]