(Видео) Еве ја бандата на Грујо во Стразбург : Добро е, сите се со скиселени фаци како да шмукале лимони!

0
1040

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=wil3SJbIAe0[/youtube]