(ВИДЕО) ЕВЕ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ КОГА МАЖОТ СЕ ВРАЌА ПОРАНО ДОМА : Швалер во паника виси на 10-ти кат на клима уред

0
1417

Уловен потполно неспремен , швалерот кој излегол од прозорот во намера да се сокрие. Буквално виси на клима уредот од надвор на висина од 10-ти кат.

https://www.youtube.com/watch?v=nkHVt5Mjp6E