(ВИДЕО) ГЛЕЈТЕ НАРОДЕ ШТО ВИ Е МАКЕДОНСКИ ОЛИГАРХ МИЛИОНЕР : УШТЕ ОД ЗАТВОРСКА ЌЕЛИЈА ДЕНЕС НА РОЧИШТЕ КАМЧЕВ СЕ ПОЈАВИ СО ПЕГЛАНА КОШУЛА, ПИЦНАТ, ДОТЕРАН СО СКАП АУТФИТ КАКО НЕКОЈ ИНФЛУЕНСЕР И ФИЛМСКА ЗВЕЗДА ПРИ ШТО ВО ЗАТВОР МУ НОСАТ СКАПА ОБЛЕКА, ПАРФЕМИ И ДРУГА КОЗМЕТИКА ТРИ ПАТИ ДНЕВНО!

0
726

Излегува дека најголема казна за овие луѓе не е затворот туку да им се конфискува се што украле па да видат како се живее со малку пари, ама овие луѓе имаат толкав имот што колку и да им конфискуваш пак ќе им остане некое милионче скриено закопано некаде…

Сепак чаламот им е многу скратен, едно е да бидат главни манги во државата друго е сега да се мотаат по зандани и да мислат што следно ги чека во судница, сепак има разлика.