(ВИДЕО) Еве што прави професорката Ванковска додека пукаат бомбите, се буни дека е крива таблата!

0
1011

vankovska-black-background

Има една култна сцена во култниот филм од 90-тите, Лепа Села Лепо Горе, во која сите се бунат за една табла на авто салон дека е малку накривена.

Сите се прават натошо за самото општество кое е пред војна, но кога е во прашање таблата сите се фаќаат за неа и се како опседнати. Така ни заличува и активноста и колумните на професорката Ванковска која се нешто се буни за некои ситници додека целата држават отишла одамна у три лепе пизде материне!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=sW7rlzb_j6c[/youtube]