(Видео) Еве што добивате кога ќе пуштите морон на ТВ : Јанко Бурек ја брани Софијанова затоа што му ги лечела децата, но не кажува дека таа е и матичен педијатар на децата на премиерот и затоа е недоприлива!

0
1537

Во кратки црти, Јанко ја брани Софијанова само затоа што била добар доктор и порано спасила многу деца, па нели само Бог е безгрешен бе лигуш еден, тоа што порано спасила деца не значи дека во случајов не заебала гадно и дека треба да се извини да понесе одговорност бе мамлазу, морону, идиоте, кретену, шупаку, стоко невакцинирана ненормална!

jankodnosofijanova

Она што Јанко не го кажува а што го знае цела политичка јавност е дека токму Софијанова е личен педијатар на децата на премиерот и затоа таа е недопирлива и сега стана директор на десет комисии и стана и пратеник на листата на ДПМНЕ. таа најверојатно е и лекар на децата на Јанко па затоа овој толку лае со пења на устата, затоа што сигурно ги лечи децата таму без пари и преку ред па сега се плаши дека ќе ја изгуби таа привилегија, а и знае дека после оваа одбрана ќе може да ја бара за милион услуги. Гнаса си е гнаса!

Тој може да биде воздржан во нападите кон неа, може евентуално и да молчи за случајот, ама не, тој оди директ во напад затоа што нема совест, скрупули, срам, етика, морал, достоинство, одговорност. Тој знае дека неговата верна публика ќе проголта се што тој ќе им фрли, тоа кај него таму се како медиски пирани кои џвакаат секакви глупости што тој ќе исере од неговата погана режимска уста лајнарска!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=wN4W-4yKR9Y[/youtube]