(ВИДЕО) ЕВЕ КОЈ ДИЛЕТАНТИ ГО ДАДОА ГАЗОТ ПОД КИРИЈА, еве кој се му го исцица на режимот за добра пара додека Грујо и фамилијата го крадеа народот, ова треба да се запамти за некои идни слободарски времиња овие копуци да ги плукаме во сурат по улици!

0
853

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=UGtDSB6oByU[/youtube]

Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9 Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13 Screenshot_1