(ВИДЕО) ЕВЕ КОЛКУ СЕ СТРАНСКИТЕ АМБАСАДОРИ ИЗГУБЕНИ ВО МАКЕДОНИЈА: Британскиот амбасадор Чарлс Герет бара граѓаните да пријават на институциите ако ВМРО ДПМНЕ ги заплашува или поткупува за време на изборите?!?! ЗНАЧИ ДА МУ ПРИЈАВАТ НА ВМРО ДЕКА ВМРО ГИ МАЛТРЕТИРА?!?!

0
365