(ВИДЕО) Еве колку се опасни по живот патиштата во Македонија, а Грујо мува не го лази : На автопатот Тетово-Скопје автомобил удри куче!

0
994

На групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ е објавено видео направено на автопатот Тетово-Скопје на кое може да се види како автомобил со голема брзина удира куче.

За среќа, кучето го преживеа ударот, а автомобилот претрпел само материјална штета.

https://www.youtube.com/watch?v=JoQMtnBJOXg