(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ТОНИ ШАНАЦ СТАНА КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КУМАНОВО

0
3634

Како Тони Михајловски стана кандидат за градоначалник на Куманово на Мицкоски? Исто како што стана гласноговорник на Љубе и уметнички директор на Грујо – со вовлекување! Квалитетот на „вовлекување“ секогаш испливува на површина. Еве како вовлекуваше кога Грујо беше премиер.