(Видео) Еве како новинарката на Канал 5 избега од Саше Политико и успеа да направи интервју со пратеникот на ДПМНЕ, Александар Николовски

0
647

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0JQZAVMqPvI[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=3t88PiNqwdo[/youtube]