(Аудио) Еве како Латас, Мијалков, Муса Џафери, Филимена, Јанкуловска и Кум Ставре правеле каша попара од судството!

0
1054

Еве како Лаки си порачува одлуки во Апелација, ко да си порачува хамбургер во Седмица. Ех Лаки Лаки, сега,шо праиме?!?!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=fHZSwP6UiMo&feature=youtu.be[/youtube]