(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ГРУЈО ЛАЖЕШЕ ДЕКА ЌЕ ИМА СУДСКИ ПРОЦЕС ОТВОРЕН ЗА ЈАВНОСТА НО САМО КУПУВАЛО ВРЕМЕ КОПИЛЕТО!!!

0
446

https://www.youtube.com/watch?v=DOLb-LKL-u8