(ВИДЕО) Еве како Грујокио лаже дека убиецот на Мартин не бил на должност!

0
590

Ново, сечено, лепено и монтирано видео на Фејсбук страницата Странски служби:  „Погледнете како Грујокио лаже дека убиецот на Мартин не бил на должност!“