(Видео) ЕВЕ КАКО ВАСЕТО ГО ПОМАГА РЕЖИМОТ НА ГРУЈО И МИЈАЛКОВ, со трета по ред емисија за странски служби го помага СЦЕНАРИОТО НА РЕЖИМОТ ДЕКА БОМБИТЕ СЕ СТРАНСКИ ОБИД ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА!

0
686

Васето продолжува да дува во тиквата на Мијалков, кој сосема случајно прави трета по ред емисија за странски служби и дестабилизација на земји од страна и со тоа индиректно го помага сценариото на режимот на Грујо и ДПМНЕ дека бомбите се странски обид за дестабилизација на Македонија, со ова ДНО на емисија Васето е сега спаднато на дереџе рамно со Сарма и онај гревот отепан Љупчо Златев.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=8DGiez1glew[/youtube]