(ВИДЕО) Еве како ВМРО-ДПМНЕ вработува во реалноста : Ова е 15-ти автобус од Кочани за Италија

0
1232

Screenshot_5

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0zUExjhCL2s[/youtube]