(ВИДЕО) Еве зошто оваа ДИПЛОМАТСКА ЗЕЛКА, Александар Николовски е ИСКУФЕРЕН од македонската дипломатија како амбасадор во Брисел!

0
2498

Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ кој од вчера почна да ги пакува куферите, веќе владата на СДСМ го разреши од амбасадорското место во Брисел, затоа што ова шилеже ги искривува сите црни извештаи на Македонија во Брисел и ги прикажува како добри иако во Македонија дивее 11 години диктатура на чело со Грујо.

Целосното искривување на лошите извештаи за Македонија од страна на Николовски доведе до ова негово разрешување но тоа не е се, таму во Брисел има дури и плукање по опозицијата за тоа како тогашната опозиција СДСМ била виновна за лошиот извештај за Македонија.

Погледнете само какви се тоа дипломати-шупци кои без усул и срам лажат кои ги испрати владата на ВМРО-ДПМНЕ.