(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО МИЦКОВСКИ ПРЕДЛОЖИЛ ВОЕНО ЛИЦЕ ЗА ШЕФ НА МВР, МИЛЕНКО ОБЈАСНУВА: Ако ВМРО победи следува ВОЕНА ХУНТА која од СДСМОВЦИТЕ ќе направи сапун!

0
1499

Според стратегот на ВМРО-ДПМНЕ, Миленко доколку ВМРО победи следува ВОЕНА ХУНТА која од СДСМОВЦИТЕ ќе направи сапун.