(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО Е ЧОВЕК ОД НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА НА ЗАЕВ – ЉУПЧЕ ГИ МАСАКРИРАШЕ ВМРОВЦИТЕ: Горд сум што целата моја фамилија работи приватно или земаат пензија, и што не злоупотребуваат ниту еден денар од државата. А јас моите дневници ги донирам на сите на коишто им требаат

0
1386

10 дена ВМРО ДПМНЕ зборува за некаква фирма на братот на Љупчо Николовски во 2017 во 2018. Толку ли не се паметни да проверат дека не бил ни вработен во таа фирма, дека 15 години професионално, не му е царина, туку работи во приватна шпедиција.

Згора на се, таа фирма нема добиено ниту денар од државата, нема учествувано на ниту еден тендер.