(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО ВМРОВЦИТЕ ТОЛКУ ГО МРАЗАТ ШИЛЕГОВ, ЗАТОА ШТО Е БЕЗ ВЛАКНА НА ЈАЗИК ИМ ЈА ПЛЕСКА ВИСТИНАТА ВО ОЧИ!

0
599

Вмровците најмногу го мразат Петре Шилегов, што на ум тоа на друм, нема влакна на јазик и се што не сакаат да чујат им го плеска во очи.