(Видео) Еве го одроговорот на режимот: НЕМА ДА ВИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ СЕ ОЧАЈНИ, СПИНОТ ИМ Е ПЛИТОК ДО ДАСКА!

0
1191

sitelmolkvtora bomba

Погледнете колку беден, очаен, трагикомичен обид на режимот да го објасни денешниот скандал со објават на втората бомба на Заев. Се што успеале да смислат за 3-4 саата од кабинетот на Груевски е следно:

– Затоа што се слушал гласот на Мијалков, тоа е доказ дека Мијалков не стои зад прислушкувањето?!?! Колку е само ова глупа теза!

Сосема е логочно дека прислушкуван бил телефонот на Муса Џафери и во случајов Мијалков му врти на Муса, за да бара услуга за изборот на претседателот на врховен суд, сосема е логично дека бил прислушкиууван телефонот на Муса и снимани биле сите негови дојдовни и појдовни повици.

Само кога ќе слушнеме рзговор меѓу Мијалков и Груевски тогаш ќе знаеме дека они не стојат зад прислушкувањето, ама такво нешто нема да чуеме!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=CH4iqlJEy08[/youtube]