(ВИДЕО) Еве го овој бозо што едно време пишуваше колумни за црвената буржоазија на Водно но сега неговиот шеф е фараон на Водно и крал на Белизе!

0
586

gjorchevv

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=nWnJWjMAaw4[/youtube]