(ВИДЕО) ЕВЕ ГО НАЈМРЗЕЛИВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА КИСЕЛА ВОДА, БИЉАНА БЕЛИЧАНЕЦ – ТУФИ КОЈА ПРЕД ГРУЈЧЕ СЕ СВИВА КАКО ЗМИЈА И ТРЕПЕРИ ВО ГЛАСОТ ДОДЕКА ГИ ЛАЖИ И СУШИ БЕЗ УСУЛ ГРАЃАНИТЕ НА ОПШТИНАТА!!!

0
3925