(ВИДЕО) Еве го нападот на вицепремиерот Пешевски врз Саше Политико снимено од неговиот мобилен!

0
929

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=eFjxrZFQhbw[/youtube]