(ВИДЕО) ЕВЕ ГО ГЛАВНИОТ ПОЛИТИЧКИ СТРАТЕГ НА ГРУЈО, денеска се појави на Сител, утринска програма за да даде свое драгоцено мислење за политичката ситуација во земјава

0
1962

Евeeeeeeeе гoooooooooooо експертот на Грујо, еве го официјално клонот на Иван Исцелител  кој се појави спонтано на Сител кој одвои од неговото ценето и значајно време за да даде драгоцено мислење за политичката ситуација во земјава на оваа новокомпонирана парапсихолошка цепеница!

Тоа е астрологот Илија Бошков – Крајнички, кој беше повикан во утринската емисија „Ја сакам Македонија“ на Сител, па овој ги збуни гледачите затоа што зборуваше како политички аналитичар, и тоа токму по теркот на оваа телевизија. Но, за волја на вистината, тој и беше најавен освен како астролог, парапсихолог, новинар, и како политички аналитичар.

Оваа цепеница и интергалактичка будала сега може целосно да се вклопи и вброи во друштвото на Миленко, Мирка, Пандов, Тони Пушинела…

ДНООООООООООООООО  😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=aZZim5H-EkY[/youtube]