(Видео) Еба си мајката, дојде време Васето да го брани ДПМНЕ од Соросоидите, Васето изгледа го допре дното!

0
1526

Васето нашол некој тазе избеган лудак од психијатриската болница во Белград и го интервјуира овој грев и овој лупа толкаво количество глупости по единица време што на овој морон, Науновски, Каракамишева, Томиќ, Чилиманов, Миленко, Јанко, Латас и Мирка со се Томиќ и онаа со Хунзите па дури и Ниче Македон сите заедно може само вода да му носат.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=J1_hqu18yHs[/youtube]