(ВИДЕО) ЕБАТИ РАБОТАТА ЕБАТИ, НАЈГОЛЕМИТЕ КРИМОСИ, СО ЗАМРЗНАТ ИМОТ И СО ЗАМОК ОД 65 МИЛИОНИ ЕВРА СПЕЧАЛЕН ОД НАРОДНА ПЉАЧКА СЕ ЗАКАНУВААТ СО ЗАТВОРИ?!?!

0
935

Мицко се заканува со затвори, директно од белиот замок кој е изграден со парите на 12 годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ и народната пљачка. Само белиот дворец и инвентарот вредат 65 милиони евра и зборат за криминал, за пљачка и корупција?! Па кој е овде луд и збуњен?!