(ВИДЕО) ЕБАТИ ИРОНИЈАТА : ПАТРИОТИТЕ СО 5.000 ЕВРА ПЛАТИ СЕ БОРАТ ЗА ИМЕТО МАЌЕДОЊА АМА ГО ЗАБОРАВИЛЕ И МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК И ЗБОРАТ И ДРЖАТ ГОВОРИ НА АНГЛИСКИ

0
5325

Глејте што прават овие во Сиднеј, ем зборуваат англиски наместо македонски, ем го заборавиле и македонскиот јазик, земаат по 5000 евра плати и сега солат памет за тоа како се сакала Македонија?!