(ВИДЕО) ЕБАТИ ГАДОТ НЕНОРМАЛЕН, ПО СЕ ШТО НАПРАВИ ПРЕД И ПО КРВОПРОЛЕВАЊЕТО НА 27-МИ АПРИЛ ДРЖИ ЛЕКЦИИ ЗА ЉУБОВ И РАЗБИРАЊЕ : Бетмен Пушит на А1он држи лекции како од сите партии требало да се поштоваме и дружиме?!?!

0
2112