(ВИДЕО) Душица Мрѓа за малку ќе го расплачеше Мистер Селфи на 24 вести : НЕ МИСЛИТЕ ДЕКА СО ОДОЛГОВЛЕКУВАЊЕТО НА ОДЛУКАТА И СО СТРАВОТ ДА ДОНЕСЕТЕ ОДЛУКА ЌЕ ВИ ЕКСПЛОДИРА БОМБАТА ВО РАКА?!

0
1308

Душица Мрѓа ќе го расплачеше Артан Груби, поради страв од страна на ДУИ да донесат одлука Мрѓа го запраша Груби дали не мислат дека ќе им експлодира бомбата во рака!