(ВИДЕО) ДУЕЛ МЕЃУ КАНДИДАТИТЕ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ШТИП, ДОКТОР НИКОЛОВ ГО НАПРАВИ РУСКА САЛАТА ЈОРДАНОВ!

0
335

На радио Канал 77 се одржа дуел помеѓу актуелниот градоначалник на Штип, Сашко Николов и Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ.