(ВИДЕО) ДРУГАРКАТА НА КАМЧЕВ, ТРАЈКОВСКА ДОБИ ЗАДАЧА ДА ГО ИСПЕРЕ НАЌЕ ЧУЛЕВ А ДА ГО ОБВИНИ СДСМ ЗА НОВИТЕ ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНА

0
1248

Вечерва на Вин Вин другарката на Оки, Оливера Трајковска доби задача да го испере Наќе за хаваријата која ја предизвика во земјава за време глобална пандемија па наместо да го потенцира вистинскиот проблем или кршењето на уставните одредби од страна на Чулев таа одлучи да биде портпарол на Камчев и да ја напаѓа Славјанка, како да е тоа Коровешовска на унгарската Алфа ТВ.