(ВИДЕО) ДРАМА ПРЕД БИСЕР : ВМРОВСКИ ДРОГИРАН КАУБОЕЦ НА ВМРО-ДПМНЕ ОД ШТАНДОТ КАЈ Т.Ц. БИСЕР ВО АЕРОДРОМ КАДЕ ВМРОВЦИТЕ ОРГАНИЗИРААТ ПОТПИСИ ПРОТИВ БЕГАЛЦИ ЈА НАПАДНАА ЕКИПАТА НА НОВА ТВ

0
5318

Извор : НоваТВ