(ВИДЕО) ДРАМА НА ТВ АЛФА: Екс пратеникот на ВМРО ДПМНЕ запука по Мицковски, куртон водителот го фати паника веднаш почна да менува тема!

0
4895

Демократијата во ВМРО на дело Секој здраворазумен член што ги критикува политиките на #ЖмицкоЛажнаВест е подлежен на напад од ДУВЛОТО и ботовите. Толку треба да знаете за “ДЕМОКРАТОТ” #Жмицко. ВМРО е заробена партија на еден неиживен вона би лидер. #Оставка #ДостаЕ