(ВИДЕО) Драма на потпишувањето на ,,Платформата за чист воздух” : Петре Шилегов го предизвика Коце Кабана ДЕ ПАЛМА на дуел, а Коце пред камери ЈА СПРАШТИ!!!

0
1779