(ВИДЕО) ДРАМА КАЈ ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК НА СКАЈП, САШЕ ПОЛИТИКО СЕ ОБИДЕ ДА СЕ ЈАВИ ПРЕКУ „СКАЈП“ ВО ЕМИСИЈАТА НА ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК ДОДЕКА ЗБОРУВА СО БОБАН НОНКОВИЌ!

0
5118

Зачудувачки, Саше Ивановски – Политико врти кај Јанко јади бурек на скајп?! Да не се договараа овие двајца за на кафе?!