(ВИДЕО) ДРАМА ВО МИЛЕНКО ШОУ: АБЕ МИЛЕНКО, И ТЕБЕ И МЕНЕ ДЕЦАТА НИ СЕ ВО АМЕРИКА А НИЕ УПОРНО ГО БРАНИМЕ ИМЕТО!

0
1471

Љупчо Ристовски, лидерот на ,,Интегра” гостин во емисијата на Миленко.