(ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕМИСИЈАТА ВО ЦЕНТАР: ПОЛЕКА БЕ ПОПЕ ЌЕ МИ ЈА СКРШИШ МАСАТА, ДА ИМАШЕ ПИШТОЛ СЕГА ЌЕ МЕ ОТЕПАШЕ!

0
1627

Васко Ефтов изрипа на сред емисија во интервју со лидерот на Интегра, Љупчо Ристовски, ќе се потепаа Васе и попот.