(ВИДЕО) ДРАМАТИЧНО АПСЕЊЕ НА ВМРОВКА КОЈА САКАЛА ДА ГЛАСА СО МАСКА СО ПАРТИСКО ОБЕЛЕЖЈЕ!

0
1110

Активистка на ВМРО-ДПМНЕ објавена на социјалната мрежа Твитер каде носи партиско обележје на маската приведена од страна на МВР поради агитирање пред самото избирачко место.