(ВИДЕО) ДРАМАТИЧНА И ЛУДА БРКАНИЦА НИЗ СКОПЈЕ : Замир Мехмети и Макфакс го бркаат Марко Зврлевски меѓу коли а тој бегаше со својот телохранител!

0
6538

Зврлевски се обиде да се скрие од новинарите, меѓутоа екипата на Макфакс го пресретна кога обвинителот одеше кон Советот на јавни обвинители при што се обиде да избега во подрумските простории.

Додека екипата се обидуваше да земе изјава од Зврлевски, кој се криеше по подземните ходници, неговото обезбедување го газеше кабелот на микрофонот на Макфакс.

На прашањето дали ќе поднесе оставка, тој упорно повторуваше дека нема намера сам да се повлече.

Видео – Макфакс