(ВИДЕО) ДРАМАТИЧЕН ПРЕС НА МИЦКОВСКИ: Ќе сечеме вени, ќе се самозапалиме, за шиптари гасна комора!!!

0
2629
Мицковски : Ќе сечеме вени, ќе се самозапалиме, за шиптари гасна комора!!!