(ВИДЕО) Драган Куртонович Латас ја потврди автентичноста на снимките на „Странски служби“

0
609

Странски служби јавно му се заблагодаруваат на Драган Куртонович Латас што ја потврди автентичноста на нашите снимки – напишаа Странски служби и објавија уште едно сечено-лепено видео.

 

Зошто Латас се смеел на апсењето на Љубе?Странски служби јавно му се заблагодаруваат на Драган Куртонович Латас што ја потврди автентичноста на нашите снимки.

Posted by Странски Служби on Monday, April 11, 2016