(ВИДЕО) Достоинство бара еднаков третман на сите бранители

0
924

Семејствата на загинатите бранители од 2001 да добијат ист третман како и семејствата на полицајците кои загинаа во Диво Насење. Ова е пораката која лидерот на Достоинство Стојанче Анѓелов ја упати на адреса на Министерството за внатрешни работи. Меѓудругото најави дека ќе бара средба со негова делегација и министерот Спасовски за да се најде решение на овој проблем.


IZJAVA STOJANCE ANGELOV 09 03 by 24vesti