(ВИДЕО) Досие за кланот Христови – Транзициски профитери и локални олигарси кои ја узурпираа општина Делчево!

0
785

Фејсбук групаат 24 ДЕЛЧЕВО објави видео посветено на кланот Христови од Делчево. Фамилија од тарнзициски профитери и локални олигарси кои немаат никаков идеолошки проблем да се закачат за било која политичка партија, само доколку тоа им носи парички и функции.

Видеото погледнете го ОВДЕ