(ВИДЕО) ДОНАЦИЈА ОД ГЕРМАНИЈА ЗА МАКЕДОНСКОТО ЗДРАВСТВО – СИМЕНС КОВИД ТЕСТОВИ ВРЕДНИ 300 000 ЕВРА

0
480

Денес Министерството за здравство доби донација од страна на Германија Сименс Ковид тестови во вредност од 300.000 евра.