(ВИДЕО) ДОКТОР ЗЛАТЕ МЕХМЕДОВИЌ : СИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ТРЕБА ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ И ДА БИДАТ ПРИМЕР ЗА ОСТАНАТИТЕ

0
295

Ја пропуштивме патеката за едукација на населението, сега ќе се соочиме со непопуларни мерки.

Делта сојот покажа дека е непредвидлив, критичната точка ја очекувам многу скоро.