(ВИДЕО) ДОКТОРОТ СЕ РАСКОСТИ ОД АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦИ НИЗ ПРИЛЕП : Асфалтирана улицата „Стеван Апостолоски“ во центарот на градот

0
600

Општина Прилеп ја продолжува „градежната офанзива“ и забрзано ја реализира Програмата за уредување на патната мрежа во општината.