(ВИДЕО) ДОКТОРОТ ВО НОВА ГРАДЕЖНА ОФАНЗИВА, СЕ АСФАЛТИРААТ УЛИЦИ ВО СЕЛАТА ВО ПРИЛЕП

0
565

 Асфалтирани улици во населено место Ново Лагово, во должина од 450 метри.

 Градиме нова патна инфраструктура во населените места и го исполнуваме дадениот збор.

👉 Општина Прилеп за граѓаните.