(ВИДЕО) ДОКТОРОТ ВО НАСЕЛБА ТРИЗЛА 1 НА УЛИЦА ,,БЕОГРАДСКА” ВО ПРИЛЕП РАСПОСЛА НОВ И МОДЕРЕН АСФАЛТ ВО ДОЛЖИНА ОД 700 МЕТРИ СО ПОВРШИНА ОД 4.000 МЕТРИ КВАДРАТНИ

0
764

 Со нов слој на асфалт, целосно рехабилитирана улицата „Београдска“ во населбата „Тризла 1“.
📌 Поставен е нов асфалт во должина од 700 метри и на површина од 4.000м2.
 #ГрадимеПоПлан и во услови на пандемија со Ковид-19.
#ОпштинаЗаГраѓаните

Фејсбук статус на градоначалникот на град Прилеп, Илија Јованоски.